NopolaNews 1.0 (2005 - 2012)
 
Neljän tähden iltapäivä Nuorisotalo RientolassaNeljän tähden iltapäivä Nuorisotalo Rientolassa

Neljän tähden iltapäivä Nuorisotalo Rientolassa

20.1.2014 Kulttuuritoimi Suvi Kantonen

Tammikuun pakkaspäiville mukavaa lämmikettä tarjoaa koko perheelle tarkoitettu tapahtuma "Neljän tähden iltapäivä"

Sunnuntaina 26.1 klo 13 alkaen Kyyjärven Nuorisotalo Rientolassa järjestetään mukava kaiken kansan iltapäivätapahtuma, jonne esiintyjiä on tulossa myös naapurikunnista, sekä sokerina pohjalla esiintyy imitaattori ja koomikko Vesa Ruuska (aikaisemmin esiintymään ilmoitettu Anitta Ahonen on estynyt tulemaan sairastumisen takia) Tapahtuma järjestetään ensi kertaa yhteistyössä Kannonkosken, Karstulan, Kivijärven ja kyyjärven kulttuuritoimien kanssa yhteistyössä, tarkoituksena on kierrättää vuosittain tapahtumaa paikkakunnalta toiselle.

Tähän ensimmäiseen tapahtumaan ovat tulossa Karstulasta hanuristi Susanna Leppänen, joka esittää soittoa ja laulua, lisäksi Nenna Tyni ja Anu Savela esittävät lauluja. Kannonkoskelta mukana naisnelikko Hot Waves,eli Kirsi Asplund, Hanna Kauppinen, Outi Nafid ja Kirsi Saari. Kivijärven kulttuuritoimen puolesta esiintyy Kivijärven viihdekuoron vetäjä Kari Keurulainen, joka on lupautunut  soittamaan ja laulattamaan myös yleisöä. Kyyjärven kulttuuritoimen taholta luvassa ainakin sketsejä ym. hupailua. Väliajalla voi ostaa pullakahvit ja arpoja. Arvonnassa pääpalkintona Betsetin lahjoittama ulkoilutakki, POP pankki Kyyjärvi lahjoitti pyyhkeitä, allekirjoittanut täytekakun, ja jokaisesta kunnasta tulee myös hyviä palkintoja.

Väliajan jälkeen lavalle hyppää imitaattori ja koomikko Vesa Ruuska, joka varmasti tuo vauhtia ja hauskuutta tapahtumaan omalla esityksellään. Tilaisuuteen on kaikilla vapaa pääsy, mukaan toivotaan väkeä myös naapurikunnista. Tilaisuuden lopuksi Kyyjärven kulttuuritoimi heittää haasteen jollekin näistä kolmesta mukanaolevasta kunnasta, joka ottaa sitten päävastuun ensi vuonna järjestettävästä tapahtumasta. Tulkaahan siis Nuorisotalolle sunnuntaina viettämään yhdessä hauskaa Neljän tähden iltapäivää.