Kyyjärven Mediamyllärit ry

Kyyjärven Mediamyllärit ry perustettiin vuonna 2006 NopolaNews-verkkopalvelun ylläpitäjäksi, kehittäjäksi ja yhteisöllisyyden vahvistajaksi eri toimijoiden välillä. Nopola News avattiin nettiin 13.5.2005 - aikaan - jolloin sosiaalinen media otti ensiaskeleitaan maailmalla ja Suomessa.

Yhdistyksen yhteistyökumppaniverkosto on laaja, sillä Nopola Newsin sisällöntuotannossa ovat mukana kunnan, seurakuntien, yhdistysten ja järjestöjen lisäksi myös suuri joukko alueemme yrityksiä. Yritysyhteistyö on erittäin tärkeää ja sen merkitys korostuu entisestään jo lähitulevaisuudessa. Näin se on ollut - ja näin se tulee olemaan!
Verkkopalvelun avulla tarjoamme monipuolista diginäkyvyyttä kaikille mukana oleville toimijoille. Eikä pelkästään netissä, sillä yhdistyksellä on omat toimitilat Kyyjärven keskustassa. Mediamylly luo kasvot toiminnalle ja toimii monelle myös henkireikänä arkeen. Vuosien saatossa Nopola Newsin toimintamalli on saavuttanut lukuisia kansallista ja kansainvälistä palkintoja eri kategorioissa.

Palvelutarjontaa monipuolistetaan jatkuvasti. Mylläreiltä saat laadukkaat suurkuvatulosteet, lämpölaminoidut mainoskyltit, banderollit, rollupit, canvas-taulut sekä tulosteet erikoismateriaaleille. Netin lisäksi digitaalista markkinointia teemme Kauppakeskus Paletin pääaulassa olevalla LED-screenillä. HD-tasoisen taulun koko on 3200 x 1800 mm ja sille tuotettua materiaalia pääsevät ihailemaan Paletin yli 800.000 kävijää vuodessa.

Eikä tässä vielä kaikki! Eri tapahtumista tehtävät NettiTV- / iptv-lähetykset tuotetaan laadukkaina monikameratuotantoina. Käytössä on 4K-kuvanlaadulla varustettuja robotti- ja tuontokameroita. Lähetykset striimatataan pääasiassa omien servereiden kautta, mutta tarvittaessa lähetykset voidaan välittää myös asiakkaan omille kanaville. Yhdistyksellä on oma kanava Maxivision iptv-palvelussa Keski-Suomen Valokuituverkot Oy:n ja Kasenet Oy:n seutuverkoissa, joten lähetysten seuraaminen onnistuu kotisohvalta suoraan TV:stä.

Tervetuloa mukaan kiinnostavaan toimintaan - ota rohkeasti yhteyttä! 

Artikkelit

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kyyjärven Mediamyllärit ry
Tuliharjuntie 5
43700
Kyyjärvi
asiakaspalvelu@mediamyllarit.fi
Yhteyshenkilöt
Veikko Huumarkangas
044 459 7100
asikaspalvelu@mediamyllarit.fi
Erkki Koivisto
puheenjohtaja
040 705 6728
erkki.koivisto@mediamyllarit.fi
Aaro Toppinen
sihteeri
044 459 7020
aaro.toppinen@mediamyllarit.fi

Sisällöntuottajat

Aaro Toppinen
Veikko Huumarkangas
Erkki Koivisto
Sami Toppinen
Tuula Härkönen
Eevaliisa Hakola
Eeva Pölkki
Annemari Mäntynen
Petri Lahti
Ilari Kotilainen